Finantele vor sa lanseze in luna noiembrie titluri de stat in valoare de 1,6 mld. lei, prin doua emisiuni de certificate de trezorerie, in valoare de 500 mil. lei fiecare, si doua emisiuni de obligatiuni de tip benchmark, in valoare de 300 mil. lei f
Finantele vor sa lanseze in luna noiembrie titluri de stat in valoare de 1,6 mld. lei, prin doua emisiuni de certificate de trezorerie, in valoare de 500 mil. lei fiecare, si doua emisiuni de obligatiuni de tip benchmark, in valoare de 300 mil. lei fiecare.
Prima licitatie a certificatelor de trezorerie se va desfasura pe 7 noiembrie si va avea scadenta la un an, iar cea de-a doua pe 21 noiembrie, cu scadenta la sase luni. Tot in noiembrie, Finantele au programat doua emisiuni de obligatiuni de tip benchmark, fixand datele de licitatie pe 1 si 15 noiembrie. Prima emisiune va avea scadenta la trei ani si o rata a cuponului de 6%, iar cea de-a doua va avea scadenta la zece ani si o rata a cuponului de 6,75%. Valoarea nominala individuala a unui certificat, respectiv a unei obligatiuni, este de 10.000 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.