Gigi Becali ii aduce la Steaua, linga Lacatus,pe Helmuth Duckadam si pe Emeric Ienei, pentru a-si reface imaginea.Emeric Ienei ar veni sa-l ajute pe Lacatus
in relatiile cu Becali Euforia aducerii lui Gica Hagi pe banca tehnica a Stelei s-a transformat, acum, cind patronul Gigi Becali l-a instalat pe Marius Lacatus, in circumspectie. Prezentat oficial ieri, simbolul ros-albastrilor a parut printre singurii optimisti de schimbarea de atitudine a lui Becali, care incearca sa-si recistige imaginea prin intermediul fostelor glorii. „Este o zi importanta pentru mine. Mi-am dorit sa devin antrenor la Steaua si visul mi-a fost indeplinit. Depinde numai de noi, cei din stafful tehnic, si de rezultate cit vom ramine la Steaua", au fost cuvintele lui Marius Lacatus, dupa ce duminica afirmase ca nu a venit in Ghencea pentru a-i reface imaginea lui Becali. „Sa nu creada cineva ca sint un lingau, nu am venit sa apar imaginea nimanui. Consider ca lumea nu voteaza pentru faptul ca l-a pus Becali pe Lacatus antrenor. Eu nu sint mantaua de vreme rea a nimanui. Asta ar insemna ca Gigi sa isi bata joc de investitiile pe care le face la echipa. Imi asum responsabilitatea rezultatelor. Nu mi-e teama ca o sa mi se intimple ce i s-a intimplat lui Hagi. Daca imi era frica, nu veneam. Si daca mi se intimpla, asta e! Imi asum riscurile. Trebuie sa incerc sa profit de sansa". Puternic contestat de suporteri, finantatorul din Ghencea ii contracareaza cu propriile arme. Pe linga cel mai iubit om din istoria Stelei, Becali a anuntat ieri ca vor reveni in Ghencea atit Helmuth Duckadam, cit si Emeric Ienei. „Eu nu ma implic la echipa, am mai zis, dar daca nu mergea treaba, poate sa fie orice antrenor, nu am ce face. Marius este simbolul Stelei, si, pe linga Marius, domnul Duckadam va lucra in club cu Adrian Ilie, la managementul sportiv. Am vorbit si cu Emeric Ienei, dar mi-a spus ca se mai gindeste, insa eu sint sigur ca va accepta. Ca sa mai zica lumea ca Becali nu se gindeste la fostele glorii...", a declarat Becali ieri in cadrul conferintei de presa.

Schimbarea de atitudine fata de fostele glorii ale Stelei nu-i asigura lui Becali succesul scontat. Atit fostii jucatori ai ros-albastrilor, cit si suporterii il condamna pe patron pentru ca l-au adus pe Lacatus pentru imagine, nu ca ar crede in calitatile sale de antrenor. „Este o miscare «inteligenta» pentru calmarea spiritelor intre jucatori, conducere si suporteri. Am crezut ca Lacatus are orgoliu, n-am crezut ca va accepta vreodata postul de antrenor dupa afirmatia celebra a lui Gigi Becali «intii sa demonstreze ca are valoare de Steaua si sa termine cu UTA in primele 8». Concluzia: Becali l-a adus nu pentru calitatile sale de antrenor, ci pentru a manipula masele", scrie un fan pe site-ul suporterilor Stelei.