Dupa ce a dezvaluit initiativa legislativa de modificare a Legii invatamantului, facuta in mare secret de catre Camera Deputatilor, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a cerut imperios retragerea acesteia de pe ordinea
Dupa ce a dezvaluit initiativa legislativa de modificare a Legii invatamantului, facuta in mare secret de catre Camera Deputatilor, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a cerut imperios retragerea acesteia de pe ordinea de zi. Mai exact, astazi, propunerea legislativa, semnata de 48 de senatori si deputati, urmeaza sa fie avizata de catre Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor. „ANOSR nu cere modificarea initiativei legislative de modificare a Legii invatamantului, ci retragerea ei definitiva. Aceste schimbari din actele normative ale Legii Invatamantului au fost operate fara consultarea asociatiilor studentesti, a sindicatelor, a organizatiilor nonguvernamentale de profil, nici macar a unor factori de raspundere din Ministerul Educatiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.