Secretarul Camerei Deputatilor a votat modificarile propuse spre a fi aduse Codului de Procedura Penala, fara sa le citeasca in prealabil. Ioan Munteanu (foto), deputat PSD de Neamt, a recunoscut deschis ca a votat proiectul de lege in necunostinta
Secretarul Camerei Deputatilor a votat modificarile propuse spre a fi aduse Codului de Procedura Penala, fara sa le citeasca in prealabil. Ioan Munteanu (foto), deputat PSD de Neamt, a recunoscut deschis ca a votat proiectul de lege in necunostinta de cauza si fara sa se documenteze, avand deplina incredere in cei care l-au initiat, respectiv colegii sai din Comisia juridica. Parlamentarul nemtean a spus insa ca nu este de acord cu modificarile propuse, precizand totodata ca ii pare rau pentru votul dat si ca se va pronunta impotriva in cazul in care presedintele Traian Basescu va trimite proiectul de lege inapoi la Camera Deputatilor, spre reexaminare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.