"Marie of Romania. Images of a Queen" (Maria de Romania. Fotografii ale unei Regine) cuprinde imagini din Arhivele Casei Regale Britanice de la Castelul Windsor, de la Arhivele de la Kent State Universitary-Ohio, Arhivele Nationale, Biblioteca Nation
"Marie of Romania. Images of a Queen" (Maria de Romania. Fotografii ale unei Regine) cuprinde imagini din Arhivele Casei Regale Britanice de la Castelul Windsor, de la Arhivele de la Kent State Universitary-Ohio, Arhivele Nationale, Biblioteca Nationala - Colectii Speciale. Volumul este redactat in limba engleza si face parte dintr-o serie de volume dedicate monarhilor europeni, aparuta la cea renumita editura europeana de carti despre regalitati, Editura Rosvall Royal Books din Suedia. Volumul beneficiaza de distributie internationala in SUA si UE. Regele Mihai si Regina Ana au fost primiti cu caldura la sosirea in sala Lapidarium a Muzeului National, fiind scandate lozinci promonarhiste. Cei prezenti au putut beneficia si de autograful Majestatii Sale, care a declarat ca are amintiri "bune" despre Regina Maria. "O fresca minunata care indeamna la cunoasterea istoriei noastre", a caracterizat, conform Mediafax, cercetatorul profesor dr. Ioan Opris volumul dedicat Reginei Maria. (C. ANDREI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.