Clasa a cincea a Liceului de Arta Nicolae N. Tonitza se afla deja la prima expozitie: pustimea aspiranta la titlul de artist s-a lansat pe simeza Teatrului Ion Creanga din Bucuresti. Copiii fac parte dintr-o generatie precoce cu dorinta de afirmare s
Clasa a cincea a Liceului de Arta Nicolae N. Tonitza se afla deja la prima expozitie: pustimea aspiranta la titlul de artist s-a lansat pe simeza Teatrului Ion Creanga din Bucuresti. Copiii fac parte dintr-o generatie precoce cu dorinta de afirmare si cu certe inzestrari plastice si calitati cromatice. Profesorii coordonatori ai elevilor de la Arte, Liudmila Ionescu, Vlad Perianu, Eugen Cubasa, au insotit demersul navalnic al tinerilor viitori artisti, care au profitat de ocazie pentru a imbina si munca, si distractia expunand pe de o parte la Teatru si participand si la spectacolul de costumatii de Halloween. Pana la invatarea canoanelor compozitionale, a proportiilor si a punerii in pagina cei mai mici artisti ai Liceului manifesta deja degajare, simt coloristic si bucuria muncii plastice, calitati care anunta o generatie flamboiana si pusa pe afirmare. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.