Orchestratia spectacolului bazata pe opera lui Puccini este semnata de Xenia Stollar, iar conducatorul muzical Katalin Incze G. a dirijat o orchestra compusa din muzicienii Operei Maghiare de Stat din Cluj. La aceasta recenta productie a Teatrului Ma
Orchestratia spectacolului bazata pe opera lui Puccini este semnata de Xenia Stollar, iar conducatorul muzical Katalin Incze G. a dirijat o orchestra compusa din muzicienii Operei Maghiare de Stat din Cluj. La aceasta recenta productie a Teatrului Maghiar de Stat participa numerosi actori ai companiei.
Regizorul de renume mondial a mai lucrat cu actorii clujeni in 2003. Din acea colaborare de succes s-a nascut "Cumnata lui Pantagruel", un spectacol care de atunci a facut inconjurul lumii.
Purcarete a regizat opere peste tot in Europa, cum ar fi Boema la Essen, Parsifal de Wagner in Anglia, Roberto Devereux de Donizetti la Viena, precum si Castor si Pollux de Rameau la Bonn. Decorul spectacolului este realizat de Helmut Sturmer, iar costumele de Lia Mantoc. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.