Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ieri ca doar patru dintre cele 19 societati care au cumparat caietul de sarcini in vederea participarii la licitatia pentru paza autostrazilor A 1 si A 2 au depus of
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ieri ca doar patru dintre cele 19 societati care au cumparat caietul de sarcini in vederea participarii la licitatia pentru paza autostrazilor A 1 si A 2 au depus ofertele. Astfel, desi pentru autostrada Bucuresti - Pitesti au fost cumparate opt caiete de sarcini, s-au aratat interesate doar Prima Guard Security International si Guard Security Systems, pentru autostrada Soarelui (unde au fost cumparate 11 caiete de sarcini), ofertele fiind depuse de Zip Escort si Romprest.
Comisia de licitatie desemnata de CNADNR va finaliza evaluarea documentelor depuse de participanti la mijlocul lunii noiembrie, tot atunci urmand a fi desemnate si firmele castigatoare.
Potrivit anuntului, CNADNR intentioneaza sa incheie cate un contract cu valabilitate de un an atat pentru paza autostrazii Bucuresti-Cernavoda-A2, cat si pentru Bucuresti-Pitesti (A1)-Centura Pitesti. Castigatorii urmeaza sa asigure paza 24h din 24h, pentru fiecare 20 km de autostrada existand cate un echipaj. Paza se va executa prin patrulare auto si interventie rapida, in baza unor parteneriate cu Politia Autostrazii.
De asemenea, firmele trebuie sa aiba cel putin 30 de caini utilitari cu atestat de dresaj, care vor fi folositi in urmarirea si preluarea urmei infractorilor, pentru intimidare sau urmariri periculoase. Delimitarea sectoarelor de patrulare se va face pe autostrada Soarelui in zona Centurii Bucuresti, Fundulea, Lehliu, Drajna, Fetesti si Cernavoda, pe autostrada Pitesti in zonele a 14 noduri rutiere, iar pe centura Pitesti in doua noduri rutiere.
Compania de Drumuri va asigura parcarea pentru autovehiculele de patrulare si cazarea personalului pentru situatii de interventie in caz de calamitati, inundatii sau alte situatii de forta majora. Pe autostrada Soarelui aceste facilitati vor fi asigurate in trei zone, respectiv Fundulea, Lehliu si Fetesti, iar pe A1 si centura Pitesti la Ciorogarla, Ionesti si Cateasca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.