Redeschiderea anchetei penale „in rem” in ceea ce il priveste pe fostul director si actionar majoritar al ziarului „Adevarul” Dumitru Tinu a fost marcata, la inceputul saptamanii trecute, de decizia luata de prim-procurorul P
Redeschiderea anchetei penale „in rem” in ceea ce il priveste pe fostul director si actionar majoritar al ziarului „Adevarul” Dumitru Tinu a fost marcata, la inceputul saptamanii trecute, de decizia luata de prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, de a deshuma cadavrul lui Tinu. Procurorul de caz, Aurelian Mihaila, a decis ca deshumarea sa aiba loc in data de 14 noiembrie 2007. Dosarul Tinu, care a fost redeschis in luna noiembrie a anului trecut, vizeaza lamurirea unor aspecte privind moartea cunoscutului jurnalist, magistratii incepand urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor din culpa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.