Presa italiana a taxat evolutia modesta a atacantului roman din partida incheiata 0-0 contra formatiei Genoa.

Mitul lui Adrian Mutu la Fiorentina s-a zguduit scurt duminica seara, cind formatia antrenata de Cesare Prandelli a incheiat la egalitate, 0-0, contra gruparii Genoa. Criticat parinteste de tehnicianul Fiorentinei, atacantul roman n-a fost la fel de menajat de presa italiana pentru evolutia modesta.

„Mutu trebuie sa inteleaga faptul ca, in anumite momente, trebuie sa joace mai rapid, dar si mai mult cu toti colegii sai. El poate sa faca diferenta in acest mod, poate deveni cu adevarat letal", a declarat Prandelli, in timp ce site-ul goal.com a pus evolutia romanului pe seama oboselii. „A fost obosit si s-a vazut. A avut citeva ocazii, dar a ratat cu seninatate. I-a dat o pasa decisiva lui Pazzini, dar se poate spune ca in acest meci i-a lipsit luciditatea de killer." Mai acid a fost site-ul fiorentinanews.com. „O seara pe care probabil nici el nu a inteles-o. A ratat, a pasat prea putin si pe deasupra a fost si obosit", a notat sursa citata.

Chivu, in schimb, a avut parte de o presa mai buna dupa remiza alba obtinuta de Inter pe terenul lui US Palermo. „Impreuna cu Cesar a facut legea pe partea stinga si a adus un plus formatiei sale. In finalul meciului a fost ghinionist cind a tintit bara din lovitura libera", a scris Datasport, iar ziarul „Corriere Canadese" l-a desemnat al doilea cel mai bun jucator al lui Inter.

Tot 0-0 a reusit si Auxerre in deplasarea de la Saint-Etienne, Tamas fiind integralist, iar Daniel Niculae - schimbat in minutul 90. In Ucraina, Sahtior, fara Rat, a batut cu 2-1 pe FC Harkov, iar Dinamo Kiev, cu Tibi Ghioane pina in minutul 75, a invins cu 1-0 Vorskla Poltava. Tot cu 1-0 s-a impus si Ajax, cu Ogararu integralist, pe terenul lui Utrecht.