Motoractive Leasing, parte a companiei GE Money, extinde perioada de finantare pentru vehicule rulate de la 4 la 6 ani. Noul produs care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, permite finantarea pentru cumpararea oricarui tip de
Motoractive Leasing, parte a companiei GE Money, extinde perioada de finantare pentru vehicule rulate de la 4 la 6 ani. Noul produs care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, permite finantarea pentru cumpararea oricarui tip de autoturism, precum si a vehiculelor comerciale usoare cu masa maxima autorizata de pana la 3,5 tone. "In acest moment, piata vehiculelor second hand din Romania este in plin proces de maturizare. Pentru o companie de leasing auto, acest context reprezinta o oportunitate care nu poate fi ignorata; de aceea, am hotarat sa imbunatatim acest produs si totodata sa fim primii care ofera o perioada de finantare de 6 ani pentru acest tip de vehicule", a declarat Marius Gavrea, Deputy Sales Manager la Motoractive Leasing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.