Serghei Lavrov a criticat ieri ''politizarea'' dosarelor energetice in detrimentul intereselor tarilor producatoare de hidrocarburi, relateaza Ria Novosti, citat de NewsIn. ''Nu este normal ca dosarele energetice sa fie politizate in detrimentul inte
Serghei Lavrov a criticat ieri ''politizarea'' dosarelor energetice in detrimentul intereselor tarilor producatoare de hidrocarburi, relateaza Ria Novosti, citat de NewsIn. ''Nu este normal ca dosarele energetice sa fie politizate in detrimentul intereselor tarilor producatoare, avand in vedere ca hidrocarburile, ca si capitalurile, se indreapta spre zonele avantajoase”, a afirmat Lavrov intr-un interviu acordat ziarului Kazakhstanskaia Pravda. Profitul, rentabilitatea, costurile de productie, cheltuielile cu transportul si competitivitatea sunt notiuni din care Rusia s-a inspirat in domeniul exporturilor de hidrocarburi, a subliniat ministrul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.