Teatrul Metropolis se pregateste peste cateva zile pentru deschiderea oficiala.
Asa ca nu pierdeti ocazia de a asista joi, intre orele 18.00 - 20.00, chiar in fata cladirii teatrului la o "deschidere surpriza", urmata de un spectacol-colaj ce se
Teatrul Metropolis se pregateste peste cateva zile pentru deschiderea oficiala.
Asa ca nu pierdeti ocazia de a asista joi, intre orele 18.00 - 20.00, chiar in fata cladirii teatrului la o "deschidere surpriza", urmata de un spectacol-colaj ce se va desfasura in sala.
Pe scurt, institutia din Strada Mihai Eminescu nr. 89, al carei director este actorul George Ivascu, s-a hotarat sa lase laudele despre dotarile "la standard european pe care le detine" si sa vorbeasca deschis despre repertoriul sau realizat in mai putin de un an.
Vor fi prezente mari nume ale scenei romanesti care vor veni sa il sustina si sa il incurajeze aplaudand spectacolul din strada si pe cel de pe scena. Iar strada va beneficia din plin de linistea necesara unui astfel de eveniment, fiindca circulatia va fi oprita.
Gala de deschidere din ziua urmatoare (vineri, 2 noiembrie), ora 19.00, va fi cu siguranta nu numai in "tonul" promisiunilor, ci si pe masura asteptarilor publicului. Mariana Mihut, Mircea Albulescu, Marian Ralea si Claudiu Bleont vor compune "Eseuri despre banalitatea raului" in regia lui Mihai Maniutiu.
Sambata, 3 noiembrie, ora 17.00, pe scena Teatrului Metropolis se joaca "Nijinski" (unul dintre cei mai mari coregrafi ai lumii), un spectacol de Ema Nicola si Malina Andrei, iar la ora 20.00 a fost programat un recital extraordinar al Olgai Tudorache si al Tamarei Cretulescu, in "Peste cu mazare". "Jocul de-a adevarul", regizat de Lia Bugnar si Dorina Chiriac (4 noiembrie, ora 19.00) va fi lamuritor in ceea ce priveste... tainele singurului teatru de proiecte din Romania, la aceasta ora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.