Gigi Becali a apelat la Marius Lacatus ca la o varianta de avarie. Nu avea nici o alta optiune pentru evita huiduielile ce ar fi urmat maine, la meciul de pe teren propriu cu Otelul, iar Becali nu suporta sa fie injurat de catre mase. Asta il innebu
Gigi Becali a apelat la Marius Lacatus ca la o varianta de avarie. Nu avea nici o alta optiune pentru evita huiduielile ce ar fi urmat maine, la meciul de pe teren propriu cu Otelul, iar Becali nu suporta sa fie injurat de catre mase. Asta il innebuneste cel mai tare, desi face tot posibilul sa nu o arate. Readucand simbolul la Steaua, “Razboinicul” si-a cumparat linistea. Nu vor mai exista contestatari indiferent de rezultate. Tot ce trebuie sa faca latifundiarul din Pipera este sa stea la loja si sa lase Fiara sa isi vada de treaba. Daca va fi asa, Gigi va fi din nou stapan in Ghencea si va putea scoate capul de geam fara riscul de a se pomeni cu o rosie intre ochi.

“Daca echipa merge bine, atunci stau la loja. Daca nu, atunci trebuie sa am grija sa indrept lucrurile”, a anuntat Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.