Becali „si-a bagat si si-a scos" la Adunarea Generala a LPF, nemultumit ca Dragomir va gestiona si urmatorul contract privind drepturile de imagine asupra Ligii 1.Terenurile de fotbal devin pe an ce trece mai profitabile decit proverbialele afaceri imobiliare din Romania. Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal spera sa obtina circa 15-20 de milioane de euro pe an din vinzarea drepturilor tv ale meciurilor din prima liga, iar aceasta suma le-a luat mintile conducatorilor de cluburi. Mitica Dragomir vrea in continuare ca acesti bani sa se repartizeze „cooperatist", in timp ce cluburile bucurestene ar prefera negocierile individuale. Nemultumit ca echipele mici au majoritatea voturilor, Gigi Becali a plecat trintind usile LPF, dupa ce, conform celor declarate de Jean Padureanu, „tot isi baga si isi scotea". Ulterior, Mitica Dragomir a dezvaluit ca el a fost tinta injuraturilor: „Gigi Becali a iesit din sala in stilul caracteristic. El nu poate intelege ca nu e un atotstiutor. El crede ca se pricepe la toate. Nu se poate sa aiba vocabularul pe care l-a avut cind a parasit sedinta. Mie mi-a adresat acele vorbe jignitoare, dar nu din cauza faptului ca Borcea a fost ales in Comitetul Executiv. Nu este nici un scandal intre mine si Becali. El se leaga de mine pentru ca nu sint prost. Cit sint aici nu ma las calcat in picioare de nimeni". Se pare ca Gigi Becali ar intentiona sa achizitioneze pe o firma proprie drepturile tv asupra Ligii I, pe care sa le imparta ulterior cu PRO TV.

Dragomir spune ca cearta cu Becali a izbucnit dupa ce nu a fost de acord ca licitatia pentru drepturile de televizare sa se desfasoare fara vreo garantie financiara. „Gigi Becali voia licitatie fara garantii. Noi i-am spus ca asteptam oferta de peste 20 de milioane cu garantie si apoi sa se faca licitatia. I-am explicat foarte clar ca fara garantii nu se face nimic. Cine nu depune banii nu vede drepturile tv", a mai spus oficialul LPF.

Presedintele Ligii sustine ca a ajuns la un acord cu reprezentantii cluburilor si grila va ramine aceeasi pentru urmatorii trei ani. „In continuare, cluburile mari vor sa vinda separat drepturile tv, eu nu sint de acord cu acest lucru. Cel mai important lucru este ca grila veche prin care cluburile primeau bani din drepturile de televizare se va folosi si in urmatorii trei ani. Sumele sint relative, noi cerem, dar sa vedem cine da", a precizat acesta. Conform spuselor lui Mitica Dragomir, licitatia pentru acordarea drepturilor de televizare va avea loc in perioada martie-aprilie a anului viitor.

In aceeasi sedinta, Jean Padureanu, de la Gloria Bistrita, si Valeriu Argaseala, de la Steaua, au fost inlocuiti in Comitetul Executiv al FRF, cea mai importanta instanta fotbalistica, de Cristi Borcea, de la Dinamo, si de Iuliu Muresan, de la CFR Cluj.