Actrita americana Halle Berry, castigatoare a unui premiu Oscar, a vorbit despre copilaria sa de cosmar si despre faptul ca a fost martora la bataile aplicate de tatal sau surorii si mamei sale, in cadrul unui interviu pentru un post de televiziune a
Actrita americana Halle Berry, castigatoare a unui premiu Oscar, a vorbit despre copilaria sa de cosmar si despre faptul ca a fost martora la bataile aplicate de tatal sau surorii si mamei sale, in cadrul unui interviu pentru un post de televiziune american. Actrita, insarcinata in cinci luni cu primul sau copil, a declarat ca se simte vinovata ca nu a reactionat la asemenea scene de violenta. "A fost cea mai proasta perioada a vietii mele", a declarat actrita intr-un interviu pentru postul US TV. Halle, in varsta de 41 de ani, a trait in Cleveland, Ohio, cu mama sa, Judith, si tatal sau, Jerome, pana cand acestia au divortat, pe cand ea avea patru ani. "Cel mai greu lucru a fost ca niciodata nu a dat in mine. Ma simteam ca o lasa pentru ca nu am facut nimic si pentru ca nu puteam face nimic", a spus Berry. Starul a mai spus ca parintii sai s-au impacat pe cand avea 10 ani, pentru ca mama sa a fost de parere ca fiicele ei au nevoie de un tata. Viata nefericita a lui Berry nu s-a incheiat aici. In martie, prima actrita de culoare care a castigat un premiu Oscar pentru rol principal, in 2002, pentru partitura din "Puterea Dragostei", a marturisit ca in anii '90 a vrut sa se sinucida. Berry a explicat ca a incercat sa-si puna capat zilelor inhaland gaz de esapament, in masina personala, in timp ce era casatorita cu starul de baseball David Justice.
Actrita a trecut si printr-un al doilea mariaj dezastruos, cu Eric Benet, la inceputul anilor 2000, pe care l-a calificat drept "oribil". Este cunoscut faptul ca actrita a ramas cu tulburari de auz din cauza unor batai primite de la Benet. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.