Atunci cand nu au ce face, americanii incep sa se scarpine dupa ceafa. Mai bine zis cauta. Ce? Uneori nici ei nu stiu prea bine. De pilda, ultima lor gaselnita o reprezinta originea lui George W. Bush. Conform a€žstudiilor" realizate de
Atunci cand nu au ce face, americanii incep sa se scarpine dupa ceafa. Mai bine zis cauta. Ce? Uneori nici ei nu stiu prea bine. De pilda, ultima lor gaselnita o reprezinta originea lui George W. Bush. Conform a€žstudiilor" realizate de confratii de peste ocean, George W. Bush este unul dintre urmasii lui Vlad Tepes! IMIGRANTI. In urma prezentarii informatiei ca presedintele american este var indepartat cu Barack Obama (senatorul democrat de Illinois), cotidianul New York Post s-a gandit sa identifice si pe ceilalti membri indepartati ai familiei lui George W. Bush. Astfel, ziaristii newyorkezi au constatat ca majoritatea stramosilor lui George W. Bush au sosit in America in perioada coloniala, iar prin ei, la fel ca alte zeci de mii de americani, actualul presedinte american este inrudit cu multi dintre fostii presedinti americani, la fel ca si Dick Cheney si John Kerry. VAMPIRUL. Surprinzatoare a fost descoperirea facuta de ziaristi ca George W. Bush ar fi inrudit si cu Vlad Tepes, voievodul roman cunoscut peste hotare mai ales datorita romanului ''Dracula'' semnat de Bram Stoker in 1897. Desigur ca majoritatea criticilor liderului de la Casa Alba se vor grabi sa gaseasca o sumedenie de asemanari intre George W. Bush si imaginea domnitorului roman considerat un despot insetat de sange care si-a condus supusii apeland la tortura si crima impotriva tuturor celor care i se opuneau, dar a stiut si sa-i apere de pericolul invaziei otomane. De altfel postul de televiziune CNN anunta inca din perioada alegerilor pentru presedintia Americii din 2004 ca 'Bush este o ruda mai apropiata a lui Dracula decat contracandidatul sau John Kerry, actualul presedinte american fiind unul dintre urmasii de peste 32 de generatii ai domnitorului roman, in timp ce John Kerry ar trebui sa se intoarca 34 de generatii in arborele sau genealogic pentru a ajunge la acelasi domnitor''. Conform aceluiasi bizar arbore genealogic prezidential construit de jurnalistii de la New york Post, George W. Bush mai este inrudit cu Marilyn Monroe, Brad Pitt si proprietarul PlayBoy, Hugh Hefner, dar si cu Madonna, Celine Dion si Tom Hanks.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.