Patru firme au depus, ieri, la termenul limita stabilit, oferte pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centu
Patru firme au depus, ieri, la termenul limita stabilit, oferte pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti. Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lunii noiembrie, dupa evaluarea ofertelor, potrivit NewsIn.
CNADNR va incheia un contract pentru sectiunea Bucuresti-Cernavoda-A2 si unul pentru Bucuresti-Pitesti (A1)-Centura Pitesti, cele doua contracte avand o valabilitate de un an. Reprezentantii CNADNR au declarat ca opt firme au achizitionat caietele de sarcini pentru autostrada Bucuresti-Pitesti, insa doar doua au depus oferte, respectiv Prima Guard Security International si Guard Security Systems. Pentru asigurarea serviciilor de paza pe Autostrada Soarelui au fost achizitionate 11 caiete de sarcini, dar au depus oferta doua firme, respectiv Zip Escort si Romprest.
Firmele care vor fi selectate vor asigura paza 24h din 24h, iar pentru 20 km de autostrada va exista cel putin un echipaj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.