Principalul actionar al lui FC Rapid a declarat ca oficialii de la CFR au invatat de la "militieni" sa mearga cu bani la arbitri, precizand ca rezultatul meciului direct a fost viciat. "Rezultatul este unul mincinos. Arbitrii au viciat evident rezult
Principalul actionar al lui FC Rapid a declarat ca oficialii de la CFR au invatat de la "militieni" sa mearga cu bani la arbitri, precizand ca rezultatul meciului direct a fost viciat. "Rezultatul este unul mincinos. Arbitrii au viciat evident rezultatul. Conducatorii CFR-ului au invatat de la militieni cum sa mearga cu bani la arbitri! A venit militianul de Andone acolo si i-a invatat imediat. Noi, Rapidul, n-o sa facem niciodata asa ceva!", a spus iritat boss-ul din Giulesti. Rapid a suferit prima infrangere in actuala editie a Ligii I, duminica seara, pe teren propriu, scor 1-2 cu CFR Cluj. Giulestenii au reclamat golul lui Trica din minutul 37, marcat din ofsaid! Mai mult, in faza premergatoare golului, rapidistii au reclamat un hent comis de Panin!
"Din pacate, munca unor oameni care au crezut in acest meci a fost furata si nu stiu daca meritam sa pierdem. CFR e o echipa buna, dar nu se poate ca arbitrii sa te fure in halul acesta! A fost ofsaid clar la primul gol. La pauza am vazut reluarea, a fost o jumatate de metru! Si atunci, mai poti sa joci impotriva arbitrilor? Mai poti oare sa indraznesti sa investesti, sa cheltuiesti bani, cand stii ca arbitrii te fura? Si nu e prima oara, e a doua oara!", a spus Copos, care cere excluderea din arbitraj a "centralului" Tiberiu Lajos si a "asistentului" Daniel Burloiu. "Nu e in regula ca o faza atat de evidenta sa nu o vada! Acesti oameni nu mai au ce cauta niciodata in arbitraj. E clar, nu mai merita sa investim. Eu nu mai pot sa investesc in aceste conditii", a spus Copos. Acesta se intreaba la ce practici vor apela conducatorii clujeni in returul campionatului. "Sunt extrem de suparat. Cei de la CFR umbla cu bani la arbitri intr-un hal fara de hal! Pai, cum se poate explica faza cu penalty-ul primit de ei, cand faultul avusese loc cu doi metri in afara careului? Doi metri! Acum la fel cu noi. Asa ceva n-am mai vazut. Ce putea sa fie mai evident decat ofsaidul ala la Trica? Eu chiar nu pot sa inteleg. Imi pare rau ca o echipa ca CFR a ajuns sa faca astfel de lucruri. Pai, daca acum procedeaza asa, in retur la ce practici sa ne asteptam?", a precizat actionarul majoritar al giulestenilor. Copos a comentat si incidentul de la iesirea din stadion, cand mai multi suporteri l-au injurat si i-au scandat demisia, incercuindu-i masina: "Erau cativa suporteri care erau suparati cand am plecat. Imi spuneau ca de ce nu dam si noi bani la arbitri cum fac cei de la CFR! Dar e normal sa fie suparati cand echipa pierde. Oricum, eu nu ma gandesc sa plec de la Rapid din cauza asta!". Copos i-a felicitat insa pe jucatorii ambelor echipe pentru jocul de duminica si a subliniat ca Rednic a pregatit meciul cat a putut de bine. "Bravo celor de la CFR, dar si celor de la Rapid, care s-au straduit extrem de tare. Sa nu uitam ca echipa nu este inca pregatita fizic si asta s-a vazut! Rednic a facut maximum in aceasta perioada, nu putea sa faca mai mult!", a subliniat Copos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.