Bolile psihice si cele cu transmitere sexuala reprezinta principalele griji ale vedetelor. Conform unui studiu realizat de Prince & Associate, publicat de factnews.ru, starurile se mai tem de bolile cardio-vasculare, de cancer, de acciden

Bolile psihice si cele cu transmitere sexuala reprezinta principalele griji ale vedetelor. Conform unui studiu realizat de Prince & Associate, publicat de factnews.ru, starurile se mai tem de bolile cardio-vasculare, de cancer, de accidentele rutiere precum si de efectele secundare ale operatiilor plastice. In opinia acestora, remediul pentru sanatate il constituie vizitele dese la medic si lucrul in sala de fitness. CIFRE. Prince & Associate, care face cercetari in domeniul sanatatii, a chestionat 203 vedete cu scopul de a publica datele contorizate in cartea a€žFame & Fortune: Maximizing Celebrity Wealt". In paginile acestui volum vom putea citi despre sanatatea si modul in care se trateaza 353 de actori si muzicieni. Vedetele care au participat la acest sondaj au varsta minima de 25 de ani, iar averea fiecaruia este estimata la peste 10 milioane de dolari. Sunt singurele amanunte care au fost date publicitatii, referitor la identitatea celor chestionati. Conform acestui studiu, doar 56% dintre celebritati apeleaza la servicile psihoterapeutului. Aproximativ acelasi procent, o data pe saptamana viziteaza antrenorul personal de fitness. O patrime dintre celebritati apeleaza la metodele exotice de tratament, cum ar fi terapia hormonala, sau procedurile cu celule stem, pentru a-si prelungi tineretea. 34% dintre muzicieni au mentionat ca cel mai mult le este frica de bolile psihice. Pentru o comparatie, numai 3% dintre oamenii obisnuiti au frica de a-si iesi din minti. Vedetele se tem foarte mult de posibilitatea de infectare cu HIV, sifilis, gonoree si altele. 21% dintre actori si 35% dintre muzicieni au recunoscut ca bolile cu transmisie sexuala prezinta un pericol pentru sanatatea lor. In schimb, doar 7% dintre oamenii de rand sunt speriati de aceste boli. In afara de aceasta, 70% dintre actori au recunoscut ca au recurs la operatiile plastice, iar 77,5% planifica sa faca aceste operatii in viitorul apropiat. Intre timp, numai 34% dintre femeile din America si 18% dintre barbati ar fi de acord sa faca aceste operatii daca ar avea posibilitatea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.