"Sapte etaje ale megaconstructiei de 76 metri inaltime si 290 de tone au fost asamblate cu ajutorul unei macarale de 250 de tone si o inaltime de 50 de metri. Ultimul etaj, steaua de 3,5 metri inaltime, si cele peste 2 milioane de beculete ce vor imp
"Sapte etaje ale megaconstructiei de 76 metri inaltime si 290 de tone au fost asamblate cu ajutorul unei macarale de 250 de tone si o inaltime de 50 de metri. Ultimul etaj, steaua de 3,5 metri inaltime, si cele peste 2 milioane de beculete ce vor impodobi bradul intr-o scenografie unica, vor fi amplasate pana la 1 decembrie. Materialele necesare constructiei Bradului gigant au fost transportate la Bucuresti in aproximativ doua luni, cu ajutorul a 25 de camioane si un vas maritim. O echipa de 300 de oameni lucreaza la constructia bradului", precizeaza, intr-un comunicat, Millennium Bank, care a anuntat finalizarea principalei etape a constructiei celui mai inalt brad de Craciun din Europa. Bradul amplasat in Piata Unirii este dezvoltat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si daruit de catre Banca Millennium. Este pentru prima oara cand bucurestenii beneficiaza de o astfel de atractie, proiecte similare fiind dezvoltate cu succes in orase precum Lisabona si Varsovia. Incepand cu 1 decembrie si pana pe 6 ianuarie 2008, in zona unde este amplasat bradul vor fi organizate evenimente si spectacole care celebreaza orasul Bucuresti si spiritul Craciunului. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.