Presedintele biroului din Roma al partidului italian Alleanza Nazionale (centru-dreapta), Gianni Alemanno, a cerut monitorizarea din satelit a taberelor de romi din capitala italiana, pentru identificarea eventualelor deplasari ale acestora, relatea
Presedintele biroului din Roma al partidului italian Alleanza Nazionale (centru-dreapta), Gianni Alemanno, a cerut monitorizarea din satelit a taberelor de romi din capitala italiana, pentru identificarea eventualelor deplasari ale acestora, relateaza agentia ASG. “Anchetele recente referitoare la taberele abuzive ale romilor, instalate la Roma, (...) subliniaza situatia grava generata de aceste tabere”, a declarat Alemanno, subliniind faptul ca partidul sau lupta de peste un an impotriva acestei forme de abuz asupra proprietatii colective. Denuntand permisivitatea administratiei municipale, care in opinia sa nu adopta masuri destul de drastice pentru dezafectarea taberelor de romi, oficialul a adaugat: “Singura modalitate de a avea o imagine clara a situatiei este aceea de a efectua o munitorizare constanta din satelit, pentru a putea intocmi o harta a taberelor romilor si a identifica eventualele deplasari ale acestor tabere, tot mai invazive in oras”.

Un ghid pentru imigrantii care dau testul de cetatenie, bestseller in Marea Britanie
Cel mai bine vanduta cart e a anului in Marea Britanie, la categoria publicatii politice, este un ghid destinat sa ajute imigrantii sa treaca testul pentru cetatenie, transmite Mail on Sunday.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.