Prezentarea lui Marius Lacatus ca antrenor al echipei Steaua Bucuresti a fost insotita de o declaratie-soc a latifundiarului din Pipera. a€žMarius Lacatus va fi ajutat la Steaua de Emerich Jenei si de Helmuth Duckadam". Aflat la Oradea, fos
Prezentarea lui Marius Lacatus ca antrenor al echipei Steaua Bucuresti a fost insotita de o declaratie-soc a latifundiarului din Pipera. a€žMarius Lacatus va fi ajutat la Steaua de Emerich Jenei si de Helmuth Duckadam". Aflat la Oradea, fostul mare antrenor roman Emerich Jenei a declarat exclusiv pentru Jurnalul National: a€žGigi fabuleaza. Nu am promis asa ceva. Vreau sa ajut Steaua, sa-l ajut pe Marius, dar..."  SE GANDESTE. a€žEmerich Jenei va fi Director Tehnic la Steaua. Langa Marius Lacatus va veni si Helmuth Duckadam. Sa vedem noi cine mai spune ca Gigi Becali isi bate joc de valorile Stelei", a declarat, sigur pe sine, Gigi Becali. Contactat telefonic de Jurnalul National, Emerich Jenei a lasat sa se inteleaga ca revenirea in Ghencea nu este asa de simpla cum o vede patronul Stelei: a€žGigi fabuleaza. Nu am promis asa ceva. Vreau sa ajut Steaua, sa-l ajut pe Marius, dar...acum sunt la Oradea. Este drept ca am fost contactat pentru a prelua aceasta functie. Eu nu le-am promis nimic. Eu am cerut timp de gandire, trebuie sa vorbesc si eu cu sotia si cu alti oameni. O astfel de treaba nu se face pe nepusa masa. Am si eu o varsta. Nu pot sa ma urc in avion si sa vin cu ochii inchisi in Ghencea. Tin nespus la Marius Lacatus, tin nespus la Steaua, dar trebuie sa ma gandesc. Eu nu am promis absolut nimic acestor oameni". Conform Sport.ro, Helmuth Duckadam, portarul de legenda din finala de la Sevilla, ar fi declarat ca va da curs ofertei venite de la Gigi Becali, de a face parte din staful tehnic al Steaua Bucuresti.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.