Aproximativ 70 de oameni au asteptat sambata timp de 14 ore pe aeroportul din Targu-Mures din cauza anularii unui zbor al companiei Wizz Air catre Budapesta.

Oamenii au fost stupefiati de faptul ca Wizz Air a anuntat anularea zborului de
Aproximativ 70 de oameni au asteptat sambata timp de 14 ore pe aeroportul din Targu-Mures din cauza anularii unui zbor al companiei Wizz Air catre Budapesta.

Oamenii au fost stupefiati de faptul ca Wizz Air a anuntat anularea zborului de abia sambata seara, in conditiile in care cursa era programata pentru 6 dimineata.

Initial le-a fost comunicat ca zborul intarzie din cauza conditiilor meteo, ulterior motivandu-se ca avionul s-a defectat. O parte din oameni au renuntat la calatorie iar restul au plecat spre destinatie cu un autocar.

Consiliul de Administratie al aeroportului Transilvania din Targu-Mures a anuntat ca discuta cu alti operatori aerieni care sa preia activitatea de trafic aerian. Compania Wizz Air nu va mai opera pe aeroportul de la Targu-Mures din data de 13 noiembrie si va utiliza Aeroportul International Cluj-Napoca.

Reprezentantii Wizz Air au comunicat ca decizia mutarii este legata de conditiile meteo nefavorabile, combinate cu incapacitatea aeroportului de a-si imbunatati operatiunile in conditii de vizibilitate redusa. Varadi Jozsef, directorul general al Wizz Air a declarat ca din aceste cauze a fost periclitata punctualitatea companiei si au fost produse intreruperi, intarzieri si anulari fortate ale unor zboruri.

Aceasta nu a fost singura cursa cu probleme in week-end, si cursele Air France pe ruta Bucuresti - Paris fiind anulate din cauza grevei declansate de insotitoarele de zbor si de personalul auxiliar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.