SCANDAL LA LONDRA

Un membru al familiei regale britanice a fost tinta unei tentative de santaj ai carui autori, doi barbati, au fost arestati de Scotland Yard, informeaza presa britanica. Potrivit saptamanalului The Sunday Times, cei doi a
SCANDAL LA LONDRA

Un membru al familiei regale britanice a fost tinta unei tentative de santaj ai carui autori, doi barbati, au fost arestati de Scotland Yard, informeaza presa britanica. Potrivit saptamanalului The Sunday Times, cei doi autori ai santajului au cerut 75.000 de euro pentru a nu face publica o inregistrare video avandu-l ca protagonist pe acest membru al familiei regale, a carui identitate nu a fost facuta publica. In inregistrarea care dateaza din august, victima este filmata in timpul unui act sexual. Palatul Buckingham a refuzat sa comenteze acest caz. Este prima data in decursul a peste un secol cand un membru al familiei regale devine victima unui santaj. In 1891, Eduard al VII-lea, cel care avea sa devina rege, a platit o suma de bani unor prostituate, pe care le frecventa, in schimbul unor scrisori pe care le adresase acestora. Scrisorile au fost scoase la licitatie la Londra in 2002.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.