Sambata
HBO, 21.45
Drumul spre pierzanie
SUA, drama, 2002
Regizor: Sam Mendes
Distributia: Tom Hanks, Jude Law, Paul Newman, Anthony LaPaglia, Stanley Tucci. Mike este mana dreapta a sefului crimei
Sambata
HBO, 21.45
Drumul spre pierzanie
SUA, drama, 2002
Regizor: Sam Mendes
Distributia: Tom Hanks, Jude Law, Paul Newman, Anthony LaPaglia, Stanley Tucci. Mike este mana dreapta a sefului crimei organizate locale, John Rooney. Viata sa ia o intorsatura nebanuita cand fiul de 12 ani e martor la crima savarsita de baiatul sefului si trebuie eliminat. Cei doi pornesc la drum, haituiti si de criminalul trimis sa-l elimine pe Mike. Acesta trebuie sa fie cu un pas inaintea tuturor, ca sa se razbune.
National TV, 23.30
Metamorfoze
SUA, thriller, 1997
Regizor: David Lynch
Distributia: Bill Pullman, Patricia Arquette, Balthazar Getty, Richard Pryor, Natasha Gregson Wagner
De fapt... ce este real si ce nu? Raspunsul nu il poate da nimeni. In nici un caz personajele implicate in aceasta intriga. Un film foarte straniu, plin de foarte mult suspans...
TVR Cultural, 22.00
Zelig
SUA, comedie, 1983
Regizor: Woody Allen
Distributia: Woody Allen, Mia Farrow, Stephanie Farrow, Erma Campbell, Will Holt Anii '20: Leonard Zelig este un personaj fascinant, un adevarat om-cameleon, capabil sa ia chipul si asemanarea oricarei persoane intalnite in cale. Punctul central al acestui pseudo-documentar filmat in alb-negru este povestea de dragoste dintre Zelig si doctorita sa, Eudora Fletcher.
Duminica
Antena 1, 21.30
Robin Hood
SUA, aventura, 1991
Regizor: Kevin Reynolds
Distributia: Kevin Costner, Morgan Freeman, Christian Slater, Mary Elisabeth Mastrantonio, Alan Rickman, Sean Connery
Filmul a ramas celebru prin melodia "Everything I Do" de pe coloana sa sonora, compusa si interpretata de Brian Adams, nominalizat la Oscar in 1991 pentru cel mai bun cantec si distins cu premiul MTV pentru cel mai bun cantec al anului 1991.
TVR 2, 23.00
Psihiatrul in vacanta
SUA, comedie, 1991
Regizor: Frank Oz
Distributia: Bill Murray, Richard Dreyfuss, Julie Hagerty
Psihiatrul Leo Marvin are de ce sa fie multumit : e celebru, a scos de curand o carte, iar viata de acasa este minunata. Se pregateste sa plece in vacanta cu familia, dar apare un nou pacient: Bob.
HBO, 20.00
Azi 13, maine 30 de ani
SUA, comedie, 2004
Regizor: Gary Winick
Distributia: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer, Andy Serkis, Kathy Baker Jenna invita gasca popularilor la petrecerea ei aniversara de 13 ani. Dar ea este umilita cand este inchisa in debara pentru jocul "Sapte Minute in Rai" si toti o parasesc. Singura in intuneric, Jenna rosteste o dorinta din suflet. Daca ar fi o persoana matura, ar avea viata pe care si-a dorit-o.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.