Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si-a reluat relatia cu Kate Middleton, dar surse apropiate familiei regale spun ca cei doi se vor casatori abia dupa 2009, dupa ce fiul printului Charles isi va incheia

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si-a reluat relatia cu Kate Middleton, dar surse apropiate familiei regale spun ca cei doi se vor casatori abia dupa 2009, dupa ce fiul printului Charles isi va incheia serviciul militar, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.
    La inceputul lunii octombrie, printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost fotografiat in compania lui Kate Middleton, logodnica fiului sau William, in timpul unei partide de vanatoare. Acest fapt a confirmat speculatiile facute de publicatiile britanice, potrivit carora printul William, in varsta de 25 de ani, si-a reluat relatia cu Middleton.
    Publicatiile britanice speculeaza ca nu va dura mult pana cand William o va cere de sotie pe Middleton, in varsta de 25 de ani. Insa surse apropiate printului, locotenent secund in regimentul Household Cavalry, spun ca, desi cei doi si-au reluat relatia, Kate va trebui sa mai astepte pana cel putin in luna iulie 2009 pentru a deveni mireasa acestuia.
     "El si Kate au discutat mult despre viitorul lor impreuna", a spus sursa. "William i-a spus lui Kate ca nu se grabeste sa se insoare si, desi isi doreste acest lucru, nu o va face deocamdata", a mai spus sursa. "Probabil ca o va face cel mai devreme in iulie 2009, dupa ce isi va incheia serviciul militar", a adaugat sursa.
    Aceeasi sursa a mai spus ca cei doi iubiti isi vor petrece Craciunul la Sandringham, una dintre resedintele familiei regale. "Kate va sta cu familia sa, iar William va sta cu a lui, dar isi vor face timp sa stea si impreuna", a spus sursa.
    Cei doi tineri s-au cunoscut la Universitatea St Andrews, in Scotia, in 2001. William si Kate imparteau un apartament impreuna cu alti doi studenti si au devenit repede de nedespartit. Primele fotografii ale cuplului au fost realizate in primavara anului 2004, in timpul unei vacante in Elvetia.
    Despartirea lor, in aprilie, a provocat o mare uimire in Marea Britanie, pentru ca multi se asteptau ca cei doi sa-si anunte logodna.
    Printre motivele despartirii lor au circulat doua - primul, ca tanarul ofiter nu a vrut sa se casatoreasca, si al doilea, ca atentia constanta din partea paparazzi-lor le-a sufocat relatia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.