Un pusti si cativa adulti deghizati in personaje din "Razboiul Stelelor" (regizat de George Lucas) se joaca in fata Cinematografului Grand Rex din Paris, cu putin inaintea proiectiei celor sase filme din cadrul seriei "Star Wars". Momentul puncteaza
Un pusti si cativa adulti deghizati in personaje din "Razboiul Stelelor" (regizat de George Lucas) se joaca in fata Cinematografului Grand Rex din Paris, cu putin inaintea proiectiei celor sase filme din cadrul seriei "Star Wars". Momentul puncteaza cei 30 de ani de la premiera primului episod.   Adolescentul rapid - A fentat cinci masini de politie Un adolescent (18 ani), care conducea un cart, a scapat de cinci masini de politie, dupa o urmarire ca-n filme pe strazile orasului Mo­en­chengladbach. Politistii l-au prins pana la urma si l-au amendat pentru condu­cerea unui cart in oras, lucru interzis in Germania. Ba­ia­tul s-a scuzat admitand ca stia ca este in­terzis sa conduci o astfel de masina in oras, insa cumparase cartul de la un prie­ten si nu putea sa ajunga altfel acasa.  Si-au cusut buzele - Prostituatele au luat atitudine Mai multe prostituate din orasul bolivian El Alto si-au cusut buzele, pentru a protesta impotriva inchiderii bordelurilor. Femeile au intrat in greva foamei, dupa ce primarul a inchis casele de toleranta, pentru ca "populatia s-a saturat de crimele si problemele aparute zilnic" in ceea ce se numea pana acum "cartierul rosu".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.