Cristian Cioaca, suspectul numarul 1 al Romaniei in aceste zile, patru regine ale muzicii usoare romanesti: Margareta Paslaru, Angela Similea, Mirabela Dauer si Corina Chiriac, problema migratiei romanilor si a copiilor pe care traditia ii obliga sa
Cristian Cioaca, suspectul numarul 1 al Romaniei in aceste zile, patru regine ale muzicii usoare romanesti: Margareta Paslaru, Angela Similea, Mirabela Dauer si Corina Chiriac, problema migratiei romanilor si a copiilor pe care traditia ii obliga sa devina adulti au fost personajele si subiectele adunate in colectia emisiunii.


"Marius Tuca Show" a inceput saptamana trecuta cu un caz care face valva in presa romaneasca de aproape doua luni. Cristian Cioaca, suspectat de anchetatori ca si-ar fi omorat sotia, a fost pentru a doua oara in studioul emisiunii, impreuna cu avocatul sau, Florentin Sorescu. In acea zi, IGPR a dat un comunicat prin care se anunta rezultatul expertizei asupra obiectelor gasite intr-o rapa din apropierea Brasovului. S-a stabilit ca acestea "prezinta urme biologice de natura umana (...) identice cu cele ale persoanei disparute." Audiat de anchetatori in acea zi, Cristian Cioaca a comentat exclusiv la "Marius Tuca Show" rezultatul expertizei. Avocatul sau sustine ca aceste lucruri sunt luate intr-adevar din casa clientului sau, dar ca intrebarea care se pune este "Cine le-a luat?". Florentin Sorescu a mai sustinut ca anchetatorii au refuzat sa preleveze amprentele digitale din casa pentru a se stabili acest lucru. Opinia generala penduleaza in continuare intre verdictele "diabolic" sau "nevinovat". Cioaca se apara, raspunzand acuzatiilor: "Nu sunt diabolic!".


EXCLUSIV. La emisiunea de marti, 23 octombrie, sub titlul "Pretul succesului!", au fost invitate patru regine ale muzicii usoare romanesti: Margareta Paslaru, Angela Similea, Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Intr-o forma de zile mari, invitatele au vorbit despre ce a insemnat pentru ele gloria de dinainte de 1989, care au fost sacrificiile, dar si bucuriile unei cariere de zeci de ani.


In studioul emisiunii s-au aflat miercuri, 24 octombrie, Mihai Gheorghiu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe si seful departamentului pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, impreuna cu  Nadina Nedelea Rus, reporter special la "Marius Tuca Show". Pornind de la un reportaj realizat in Spania, s-a discutat despre problemele, dar si realizarile romanilor, sub titulul "Pleaca ai nostri!". In a doua parte a emisiunii, Taraful Draganesti Vlasca, alcatuit din patru instrumentisti, a facut "Recurs la Romania" prin acordurile de vioara, cobza, tambal si bas.  


Saptamana a fost incheiata la "Marius Tuca Show" cu subiectul incredibil al copiilor care nasc copii. Mariela Neagu, secretar de stat ANPDC, si Mariane Buceanu, expert ANR, au fost invitate la dezbaterea despre anormalitatea care a devenit normal - o discutie pornind de la cazul unei fetite care a devenit mama la 12 ani. In a doua parte a serii, "Recursul la Romania" a fost continuat cu un recital al lui Marius Mihalache si al trupei sale.


Intrebari in cazul "Cioaca - Elodia""Exista posibilitatea ca cineva s-o fi omorat si, ca sa-l incrimineze pe el, a luat aceste lucruri de la rufe murdare si le-a amestecat cu restul?"

"De ce dl Cioaca, de cand a disparut sotia sa, e mereu cu zambetul pe buze si nu e trist? Nu pare a fi afectat, sigur el a omorat-o!"

"De ce credeti ca a picat Cioaca proba cu detectorul de minciuni, desi sustine ca e nevinovat?"

"De ce nu sunt suspectati si primul sot si amantul? Doar si ei puteau la fel de bine sa comita crima! Mie mi se pare ca doamna avocat a inscenat totul."

"Domnule Cioaca, de ce nu emiteti o ipoteza proprie asupra disparitiei sotiei d-voastra?
E absurd ce vi se intampla, dar va bucurati de simpatia nationala. Curaj!"

"Chiar daca acele probe se dovedesc a fi ale persoanei disparute, totusi ajung la concluzia ca justitia din Romania isi face pe deplin datoria. Sper din tot sufletul ca Cioaca este nevinovat. Am si eu o fetita, zi de zi ma gandesc si ma rog la Dumnezeu pentru a nu trai despartiti vreodata. Daca el este criminalul, Dumnezeu nu-l va lasa liber, am sa ma rog pentru asta, iar acel zambet de pe buze o sa-i dispara."


Pentru reginele cantecului..."Asemenea talente n-o sa se mai nasca niciodata. Melodiile lor le ascult si niciodata nu ma satur de ele. Ne aduc bucurie, fericire. Ati fost, sunteti si veti ramane REGINE ale sufletelor noastre!"

"Aceste PRIMADONE ale muzicii usoare ar putea da un concert care i-ar concura cu brio pe cei trei mari tenori si ne-ar bucura mult."

"Aceste patru doamne canta dumnezeiesc de frumos! Sa le dea Dumnezeu putere si sanatate! Acestea sunt adevaratele valori ale muzicii romanesti."

"In aceasta noapte, in fata icoanei, rugaciunea spusa nu a fost «Tatal nostru». Am cerut ca Domnul sa-si reverse infinita lumina in viata Corinei, Angelei, Margaretei si Mirabelei."

"Ele sunt adevaratele vedete, nu facaturile din ziua de azi. Cu mici exceptii. Le iubesc pe toate. Sunt si acum extraordinare. Si pot canta si acum live."

"Diamantul, oricat de vechi ar fi, tot diamant ramane! Am crescut cu melodiile dvs. Reusiti sa ramaneti varful de piramida al muzicii usoare romanesti."

"Doamnele acestea sunt singurele voci care cutremura Romania de emotie. Pacat ca au uitat asta."

Daca in viata dumneavoastra se intampla ceva deosebit, daca asistati la un eveniment special, spuneti-ne la telefoanele 021-20.87.500, 021-20.87.600, scrieti-ne la adresa  tucashow@antena1.ro sau trimiteti SMS la 1313 (mesajul trebuie sa contina textul TUCA SHOW si MESAJUL TÅU.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.