Marius Lacatus este, incepand de azi, 28 octombrie, noul antrenor al Stelei. Cel supranumit a€žFiara" de pe vremea cand evolua in culorile a€žros-albastre" va conduce primul antrenament al echipei luni dupa-amiaza. Acesta este anu
Marius Lacatus este, incepand de azi, 28 octombrie, noul antrenor al Stelei. Cel supranumit a€žFiara" de pe vremea cand evolua in culorile a€žros-albastre" va conduce primul antrenament al echipei luni dupa-amiaza. Acesta este anuntul, official, care deschide site-ul official al gruparii din Ghencea. Marius Lacatus va fi prezentat oficial luni, 29 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa. Ora acesteia va fi comunicata ulterior.

FIARA. Lacatus revine in Ghencea dupa 1,5 ani de la plecarea din functia de presedinte al FC Steaua. Conform celor declarate de Catalin Fainis, director imagine al gruparii din Ghencea, Lacatus va conduce primul antrenament in calitate de antrenor in Ghencea, luni 29 octombrie. a€žMi-am dorit dintotdeauna sa antrenez Steaua, echipa care a insemnat si inseamna totul pentru mine. Ma bucur pentru faptul ca mi s-a oferit aceasta ocazie si sper ca, impreuna cu echipa si staff-ul tehnic, sa readucem Steaua acolo unde ii este locul, in fruntea clasamentului", a declarat Lacatus, in exclusivitate pentru SteauaFC.com. a€žAm incredere in suporterii adevarati ai Stelei, le multumesc pentru sprijinul acordat dintotdeauna si pentru ca si-au dorit ca eu sa ajung aici. Ii rog sa ne sustina cu toata puterea si de acum incolo, fiindca avem nevoie de ei", a completat a€žFiara". Fostul antrenor principal al echipei, Massimo Pedrazzini, va indeplini functia de antrenor secund, staff-ul tehnic urmand sa aiba aceeasi componenta ca si pana acum, cu Mihai Teja in functia de secund si Andrei Speriatu ca antrenor cu portarii.

"Marius Lacatus inseamna pentru Steaua ceea ce a insemnat Nicolae Dobrin pentru FC Arges"
Dumitru Dragomir, presedinte LPF


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.