Actorul Gheorghe Dinica i-a adus un ultim omagiu fostului fotbalist Nicolae Dobrin, despre care a spus ca a fost un mare artist si i-a criticat pe politicienii care "nu-i baga in seama pe astfel de oameni decat atunci cand nu mai sunt", transmi

Actorul Gheorghe Dinica i-a adus un ultim omagiu fostului fotbalist Nicolae Dobrin, despre care a spus ca a fost un mare artist si i-a criticat pe politicienii care "nu-i baga in seama pe astfel de oameni decat atunci cand nu mai sunt", transmite MEDIAFAX.
"A fost un mare artist... Unic. Din pacate, politicienii nu-i baga in seama pe astfel de oameni decat atunci cand nu mai sunt... astia sunt oamenii care ne conduc. Si la spectacolele noastre vin si se uita absenti. Niste nesimtiti. De exemplu, pe Basescu nu l-am vazut niciodata la teatru...", a spus Gheorghe Dinica.
Mii de oameni care l-au cunoscut si indragit pe Dobrin au venit sambata si duminica sa-si ia ramas bun de la fostul fotbalist, la stadionul municipal din Pitesti. Potrivit primarului orasului Pitesti, Tudor Pendiuc, sicriul va ramane la stadion pana luni, la ora 13:00, cand va incepe slujba de inmormantare oficiata de PS Calinic, episcop de Arges si Muscel.
Nicolae Dobrin va fi trecut apoi pentru ultima data prin tunelul pe care iesea pe stadion si va fi purtat de sportivi pe stadion intr-un ultim tur. Va urma un tur al orasului, dupa care, in jurul orelor 14:30-15:00, Dobrin va fi inmormantat in partea militara a cimitirului Sfantu Gheorge din Pitesti.
Nicolae Dobrin a devenit cetatean de onoare al municipiului Pitesti in 1995. Toate cheltuielile de inmormantare vor fi suportate de Administratia locala pitesteana.
Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a anuntat ca va solicita Guvernului Romaniei si presedintelui Traian Basescu sa declare Zi de doliu national data la care va fi inmormantat fostul fotbalist Nicolae Dobrin.
Nicolae Dobrin (60 de ani), suferind de cancer pulmonar, a decedat vineri dimineata la Spitalul Judetean Pitesti, unde fusese internat in stare grava in urma cu doua zile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.