Bucuresti
Cerul va fi partial noros si vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 15 ... 17 grade, iar cea minima de 6 ... 7 grade.
La munte
Sambata
Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali, unde izolat noaptea va ploua slab. Local, mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va produce ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va marca o crestere usoara.
Duminica
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Occidentali si Meridionali unde, indeosebi seara si noaptea, local va ploua slab. Dimineata si noaptea pe vai izolat se va produce ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
In tara
Cerul va fi mai mult noros in vestul si sud-vestul tarii, unde indeosebi in a doua parte a intervalului local va ploua slab. In restul teritoriului, cerul va fi partial noros, dar mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime in general intre 2 si 10 grade.