Componentul trupei "La Familia", acuzat de trafic de droguri, a fost pus in libertate vineri dupa-amiaza, de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti.

Eliberarea s-a facut dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul Parch
Componentul trupei "La Familia", acuzat de trafic de droguri, a fost pus in libertate vineri dupa-amiaza, de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti.

Eliberarea s-a facut dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul Parchetului la o decizie a Tribunalului Bucuresti de inlocuire a masurii arestarii preventive a acestuia cu cea de a nu parasi tara, transmite NewsIn.

Sisu si ceilalti membri ai gruparii din care facea parte, acuzati de trafic si consum de droguri, au ramas in arest dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis pe 7 septembrie recursul procurorilor fata de sentinta Tribunalului Bucuresti, care decisese pentru a treia oara punerea lor in libertate. Tribunalul a luat aceeasi decizie pe 14 iunie si 13 iulie, insa de fiecare data Parchetul a atacat sentintele, iar Curtea de Apel Bucuresti a hotarit mentinerea in arest a lui Sisu si a celorlalti inculpati din dosar. De fiecare data, avocatul lui Tudor Sisu, Mihnea Stoica, a cerut judecatorilor punerea in libertate a clientului sau, pe motiv ca acesta nu prezinta pericol public si ca nu exista probe care sa ateste ca, o data eliberat, s-ar sustrage cercetarii sau ca ar comite noi infractiuni.

Cintaretul hip-hop Sisu a mai fost arestat, in 2003, pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu fiind condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Sisu si-a ispasit pedeapsa la Penitenciarul "Colibasi-Arges" si la cel din Ploiesti. A fost eliberat in octombrie 2005, pentru ca in mai 2006 sa fie arestat din nou.

Puya, colegul sau de trupa, saluta punerea in libertate a lui Sisu: "Intr-un final, s-a facut dreptate. Dar procesul e abia la inceput. Nu cred insa ca era necesar sa fie arestat preventiv atit de mult timp, doar pe baza acelor probe. Nu e normal ca in anul 2007 arestul preventiv sa tina aproape doi ani". Puya isi va revedea prietenul abia saptamina viitoare, el aflindu-se la Rm. Vilcea, pentru un concert, si urmind sa plece la Chisinau, in acelasi scop. "E o perioada buna pentru noi. Ne-am recuperat numele, a iesit Sisu, iar luna viitoare imi voi lansa un album solo...".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.