Pavel Stratan s-a apucat sa scrie o carte! Secretul a fost dezvaluit de Jurnal de Chisinau: "Este vorba despre un ghid pentru barbatii care nu stiu cum sa cucereasca o femeie. Autorul cartii se pare ca s-a apucat serios de lucru, deoarece de ceva tim
Pavel Stratan s-a apucat sa scrie o carte! Secretul a fost dezvaluit de Jurnal de Chisinau: "Este vorba despre un ghid pentru barbatii care nu stiu cum sa cucereasca o femeie. Autorul cartii se pare ca s-a apucat serios de lucru, deoarece de ceva timp este vazut in unul din barurile din capitala (n.r. - Chisinau) meditand profund. In plus, interpretul le examineaza cu atentie pe toate reprezentantele sexului frumos care il privesc. Probabil, asta il ajuta sa inteleaga mai bine lumea femeilor. Pavel Stratan a recunoscut ca femeile sunt niste fiinte foarte enigmatice". La cum il cunoastem pe Stratan, nu ne-am mira sa-si surprinda publicul si cu o carte despre femei. La cei 37 de ani ai sai, dupa ce a cucerit Romania cu albumele "Amintiri din copilarie" si cu proiectul muzical in care protagonista este micuta-i fiica Cleopatra, Pavel este student si la doua facultati. Stratan urmeaza cursuri cu frecventa redusa la Facultatea Regie-Estrada la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau si cursuri cu frecventa la zi la Facultatea de Jurnalism si Comunicare Publica de la Universitatea din Chisinau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.