Presiunea atmosferica de la nivelul solului va incepe sa scada usor. Astazi vor fi ploi in principal in sud-vestul teritoriului, iar maine cu precadere in jumatatea sudica. Si in restul teritoriului vor fi innorari, ploi mai putine, dar in zonele joa
Presiunea atmosferica de la nivelul solului va incepe sa scada usor. Astazi vor fi ploi in principal in sud-vestul teritoriului, iar maine cu precadere in jumatatea sudica. Si in restul teritoriului vor fi innorari, ploi mai putine, dar in zonele joase vom mai regasi ceata, posibil persistenta si asociata trecator cu burnita. Insa valorile termice, atat cele maxime, cat si cele minime, vor fi apropiate de cele normale pentru sfarsitul lui octombrie, in majoritatea zonelor. (meteorolog: Mihai Timu)   BUCURESTI Azi (duminica): Vremea va fi in general inchisa. In cursul diminetii vor fi conditii de ceata, iar spre seara va ploua slab. Vantul va sufla slab, pana la moderat. Maine (luni): Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Maxima: 13°C, iar minima: 5°C. Poimaine (marti): Cerul va fi variabil, iar vantul in general slab. Maxima: 16°C, iar minima: 6°C.   La munte Azi (duminica): Cerul va fi mai mult noros si va ploua izolat ziua, iar pe spatii extinse in cursul serii si al noptii. Dimineata si noaptea, pe vai izolat se va produce ceata. Maine (luni): Cerul va fi mai mult noros. Mai ales in cursul zilei, pe arii extinse, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie in Meridionali, Carpatii de Curbura si in Muntii Banatului si pe arii restranse in rest. Trecator, la altitudini mari, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Poimaine (marti): Cerul, variabil in cursul zilei, se va innora treptat noaptea in Occidentali si in vestul Meridionalilor, unde local la ploua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.