Pugilistul Traian Lupu este primul pugilist roman care a reusit sa castige in ring la Campionatele Mondiale de box de la Chicago. Lupu (60 kg) l-a invins, in runda inaugurala, prin inferioritatea adversarului, pe Tambwe Kayembe din Republica Democra
Pugilistul Traian Lupu este primul pugilist roman care a reusit sa castige in ring la Campionatele Mondiale de box de la Chicago. Lupu (60 kg) l-a invins, in runda inaugurala, prin inferioritatea adversarului, pe Tambwe Kayembe din Republica Democrata Congo. Arbitrul de ring, chinezul Qingsheng Li, a intrerupt meciul in repriza a treia, deoarece romanul a reusit sa obtina o diferenta de 20 de puncte, scor 30-10. Lupu il va intalni, duminica, in turul doi, pe azerul Ramal Amanov, care a trecut la puncte, scor 19-6, de francezul Daouda Sow. Din pacate si Constantin Paraschiv a ratat calificarea in turul al doilea al categoriei 48 de kg, dupa ce a fost invins la puncte de sportivul chinez Shiming Zou. Paraschiv este cel de-al patrulea pugilist al reprezentativei noastre care paraseste competitia inca din primul tur, dupa Ronal Gavril, Bogdan Dinu si Iulian Stan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.