Infrangerea de la Cluj a asezat previzibil cireasa acolo unde ii este locul. Respectiv pe tortul pregatit de plurivalentul bucatar, aflat in fruntea clubului din bulevardul Ghencea de vreo 5 sezoane incoace. Cel mai prost platit "principal" dintre se
Infrangerea de la Cluj a asezat previzibil cireasa acolo unde ii este locul. Respectiv pe tortul pregatit de plurivalentul bucatar, aflat in fruntea clubului din bulevardul Ghencea de vreo 5 sezoane incoace. Cel mai prost platit "principal" dintre secunzi, Massimo Pedrazzini, ar putea parasi gruparea ros-albastrilor in aceasta seara, nu de alta dar Gigi Becali se pare ca ar fi convocat o sedinta in cadrul careia se va "discuta" despre parcursul vicecampioanei Ligii 1, de la plecarea lui Hagi incoace.
Talentul si experienta de necontestat a celor care au ocupat banca tehnica a Stelei la ultimele meciuri (oricare ar fi aceia...) au condus spre o performanta deloc de neglijat, obtinuta de adversarii de la Universitatea Cluj in partida castigata cu scorul de 2-1 (1-1), disputata pe stadionul a€žIon Moina" in cadrul etapei a 12-a. Ardelenii au obtinut astfel primul lor succes din acest sezon in Liga I, prin golurile marcate de Nemanja Jovanovic (a€žfoarfeca" peste Zapata in min. 34), Dorin Goga (`84), respectiv, Banel Nicolita (`21). Finalul meciului a prins formatia angrenata in lupta pentru locul 3 in Grupa H a Ligii Campionilor cu 6 atacanti in teren, fapt speculat prompt de a€žtrompeta" de pana acum a campionatului! Goga a€ža scapat" pe contraatac si a adus 3 puncte pentru elevii lui Gigi Multescu. In atari conditii s-ar putea vorbi despre o surpriza? Mai degraba nu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.