Dupa un parcurs de exceptie, in fotbalul iberic si in Cupa UEFA, Juande Ramos, de numele caruia se leaga unele dintre cele mai mari succese inregistrate in istoria gruparii FC Sevilla, a parasit banca tehnica a spaniolilor pentru a intra in clubul se
Dupa un parcurs de exceptie, in fotbalul iberic si in Cupa UEFA, Juande Ramos, de numele caruia se leaga unele dintre cele mai mari succese inregistrate in istoria gruparii FC Sevilla, a parasit banca tehnica a spaniolilor pentru a intra in clubul select al antrenorilor straini din cel mai bogat campionat de fotbal din lume. a€žA fost cea mai grea decizie din viata mea. Inima mea ramane la Sevilla, dar pentru binele familiei si al carierei mele este imposibil sa refuz oferta venita de la Londra. Perioada petrecuta la Sevilla a fost cea mai importanta din viata mea, din toate punctele de vedere, si voi fi mereu recunoscator pentru asta", a declarat Ramos pe site-ul personal, dupa ce a reziliat unilateral contractul cu adversara Stelei din grupele Champions League.
SCHIMBARE. In varsta de 53 de ani, Juande Ramos si-a trecut in cont nu mai putin de 5 trofee (in 2 ani...) cu gruparea andaluza, intre care doua Cupe UEFA si o Supercupa a Europei, oferta de 7 milioane de euro (salariu anual) venita pe ruta Tottenham Hotspur-FC Sevilla punand capat prezentei impricinatului in Primera Division. Ramos urmeaza sa il inlocuiasca la Tottenham, pentru 4 sezoane, pe olandezul Martin Jol, demis ca urmare a slabelor rezultate inregistrate de londonezi in actuala editie a Premiership. Locul lui Juande Ramos a fost luat de Manolo Jimenez, pana acum antrenor al echipei a doua la FC Sevilla. Jimenez, cu 10 ani mai tanar decat fostul manager, a condus deja primul antrenament in noua sa calitate, dupa cum informeaza site-ul oficial al clubului spaniol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.