Nici Elena nu este corecta in tara asta si, prin urmare, lista celor care nu sunt asemanatori ei este din ce in ce mai mica. Zambitoare, pisicuta, unduitoare. Asa ti se infatiseaza. Dar Cosmin o cunoaste mai bine de atat. Trei ani, cat o viata de som
Nici Elena nu este corecta in tara asta si, prin urmare, lista celor care nu sunt asemanatori ei este din ce in ce mai mica. Zambitoare, pisicuta, unduitoare. Asa ti se infatiseaza. Dar Cosmin o cunoaste mai bine de atat. Trei ani, cat o viata de somalez cum glumea un amic, i-a fost iubit. Cadouri scumpe, iesiri la restaurant platite de el, concedii exotice. Facea orice pentru ca ea sa se simta iubita. Cum il recompensa? Crize de gelozie nejustificate, tipete, urlete, zgarieturi. O fi Cosmin un tip sado-maso si a uitat sa ne spuna cand ni se plangea... Si-a primit papucii cand i-a lichidat contul. Acum, Elena e la bratul altui barbat bine, iar Cosmin isi vindeca buza umflata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.