Seful Directiei Asistenta Juridica din cadrul Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, Marius Raducan, avocat in cadrul Baroului Bucuresti (suspendat la cerere), aflat in stare de arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii anticorupti
Seful Directiei Asistenta Juridica din cadrul Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, Marius Raducan, avocat in cadrul Baroului Bucuresti (suspendat la cerere), aflat in stare de arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru doua infractiuni de luare de mita. Potrivit anchetatorilor, in perioada iulie-august 2007, Marius Raducan a pretins si primit de la denuntator 10.000 de lei mita pentru ca, in schimb, in virtutea atributiilor de serviciu, sa-i faciliteze recuperarea unei creante de 900.000 de lei si dobanda aferenta de 600.000 de lei. Suma totala de 1,5 milioane lei era datorata de CNCF CFR SA firmei administrate de denuntator, in baza unor relatii contractuale pentru prestarea unor servicii de salubrizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.