Hipermarketul va fi deschis in 2009 si va avea o suprafata totala de 12.500 de metri patrati.

Reteaua de hipermarketuri Carrefour va construi un nou magazin in Bucuresti, in zona Berceni, proiectul urmind sa fie finalizat in 2009, in c
Hipermarketul va fi deschis in 2009 si va avea o suprafata totala de 12.500 de metri patrati.

Reteaua de hipermarketuri Carrefour va construi un nou magazin in Bucuresti, in zona Berceni, proiectul urmind sa fie finalizat in 2009, in cadrul unui complex comercial al carui promotor este compania Euroinvest Intermed, a anuntat vineri retailerul francez.

Complexul va avea un spatiu de inchiriere de peste 29.000 metri patrati si va include si o galerie comerciala. Carrefour Berceni - o suprafata totala de 12.500 metri patrati, din care aproape 8.000 metri patrati spatii de vinzare, precum si 1.800 locuri de parcare. Investitia medie pentru un hipermarket Carrefour se ridica la 20 de milioane de euro. Initial, in cadrul complexului din Berceni trebuia sa fie deschis un hipermarket Auchan, dar reteaua franceza s-a retras din proiect.

Carrefour, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata romaneasca, detine o retea de zece hipermarketuri, dintre care cinci in Bucuresti si cite unul in Ploiesti, Constanta, Brasov, Iasi si Cluj-Napoca. In 2008, retailerul francez intentioneaza sa deschida magazine, in Romania, la Bucuresti, Oradea, Pitesti, Arad, Suceava, Braila, precum si cel de-al doilea magazin din Iasi, in partea de vest a orasului. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 609 milioane de euro, in crestere cu 39%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.