Presedintele Traian Basescu l-a inaintat joi, cu ocazia Zilei Armatei, la gradul general maior pe fostul procuror general al Romaniei din guvernarea PSD, generalul de brigada Ilie Botos(foto) din MAp. Impreuna cu Botos si alti ofiteri M


Presedintele Traian Basescu l-a inaintat joi, cu ocazia Zilei Armatei, la gradul general maior pe fostul procuror general al Romaniei din guvernarea PSD, generalul de brigada Ilie Botos(foto) din MAp. Impreuna cu Botos si alti ofiteri MAp au mai fost avansati. Prin acelasi decret, seful statului l-a ridicat la gradul de general de brigada in retragere pe comentatorul sportiv Cristian Topescu, care detinea gradul de colonel in retragere. A fost ridicat la gradul de general maior si generalul de brigada cu o stea Iordache Olaru. Coloneii Petru Bejinariu, Niculae Tabarcia, Ungureanu Ion, Zete Vasile, Scarlat Dumitru si Scrieciu Liviu au fost avansati la gradul de general de brigada. Generali de brigada in retragere au mai ajuns si coloneii in retragere Ioan Ifirm si Dumitru Matei. (Cristian Oprea)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.