Folkul este la el acasa la... Casa Eliad. Va vine sa credeti ca au trecut zece ani de cand aici s-au auzit pentru prima data acorduri folk? Asadar, s-a sarbatorit cum se cuvine, adica prin muzica buna, timp de trei zile. Maratonul a inceput de vi
Folkul este la el acasa la... Casa Eliad. Va vine sa credeti ca au trecut zece ani de cand aici s-au auzit pentru prima data acorduri folk? Asadar, s-a sarbatorit cum se cuvine, adica prin muzica buna, timp de trei zile. Maratonul a inceput de vineri seara, cand au cantat, in ordine, pana dupa miezul noptii, Ducu Bertzi, Marius Batu, Dinu Olarasu, Doru Stanculescu si Sorin Minghiat. Sambata au avut superrecitaluri Maria Gheorghiu (foto), Mircea Baniciu, Tic Petrosel si Radu Captari. Iar astazi va fi cu siguranta noaptea cea mai lunga: vor evolua la scena deschisa Mircea Vintila si trupa cu care umbla... Brambura, Zoia Alecu, Raul Carstea, Mircea Bodolan, Eugen Avram si Emeric Imre. Nu trebuie sa lipsiti de la intalnire!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.