Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a anuntat elaborarea unui proiect de lege potrivit caruia toti detinatorii de proprietate din regiunea transnistreana vor putea sa-si formuleze dreptul si pe teritoriul R. Moldova. „Chisinaul garanteaz
Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a anuntat elaborarea unui proiect de lege potrivit caruia toti detinatorii de proprietate din regiunea transnistreana vor putea sa-si formuleze dreptul si pe teritoriul R. Moldova. „Chisinaul garanteaza inviolabilitatea proprietatii pentru toate persoanele fizice si juridice din regiunea transnistreana“, a spus Voronin. El a precizat insa ca proiectul va putea fi adoptat doar dupa stabilirea statutului definitiv al regiunii separatiste. Voronin incearca astfel sa intre in gratiile cetatenilor transnistreni, ocolind administratia de la Tiraspol. In conditiile in care li se recunosc proprietatile, transnistrenii devin subiecti legali ai Moldovei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.