Fostul secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) Sebastian Vladescu a declarat, ieri, ca nu exclude posibilitatea de a reveni in viitor in aceasta institutie, aratand ca pentru moment si-a atins obiectivele stabilite impreuna cu p
Fostul secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) Sebastian Vladescu a declarat, ieri, ca nu exclude posibilitatea de a reveni in viitor in aceasta institutie, aratand ca pentru moment si-a atins obiectivele stabilite impreuna cu premierul Tariceanu. „Sunt prea batran ca sa spun 'niciodata>>“, a spus Vladescu, intrebat daca va reveni in MEF. El a aratat ca la nivel personal are o relatie buna cu premierul Tariceanu, desi au avut opinii diferite pe partea profesionala. „Fiecare are prieteni si nu intotdeauna suntem fericiti cu ce fac ei, dar asta nu inseamna ca nu ramanem prieteni“, a apreciat Vladescu.

Raspunsul pentru Ford, in martie-aprilie 2008
Ford doreste sa inceapa activitatea la fabrica de automobile Craiova in primavara anului viitor, iar un termen rezonabil pentru compania americana in obtinerea avizului de la Comisia Europeana (CE) ar fi martie-aprilie, a declarat Sebastian Vladescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.