In fata unui meci extrem de important pentru evitarea retrogradarii, antrenorul lui CFR Cluj, Gigi Multescu, sustine ca formatia sa este pregatita pentru a obtine toate cele trei puncte in partida de azi contra Stelei. "Am prins Steaua motivata dupa
In fata unui meci extrem de important pentru evitarea retrogradarii, antrenorul lui CFR Cluj, Gigi Multescu, sustine ca formatia sa este pregatita pentru a obtine toate cele trei puncte in partida de azi contra Stelei. "Am prins Steaua motivata dupa meciul pe care l-a pierdut la Sevilla. Preferam sa castige acolo si sa vina la Cluj dupa o petrecere, insa cred ca suntem in stare sa castigam", a spus Multescu. Tehnicianul ardelenilor a marturisit insa ca are motive de ingrijorare in legatura cu prestatia brigazii de arbitri care va imparti dreptatea: "Recunosc ca m-am tot gandit la arbitraj in ultimele zile si am o usoara temere, bazata pe rea­litate. Echipele mari sunt de regula avantajate si exista o senzatie ca si cu Steaua va fi la fel. Sper sa nu fie asa sau macar arbitrul sa nu decida rezultatul", a declarat Multescu. De partea cealalta, managerul ge­neral al "militarilor", Adrian Ilie, a afirmat ca formatia sa nu este interesata decat de cele trei puncte: "Cu echipe ca Steaua toate formatiile se mobilizeaza la maximum, dau 150 la suta pe teren. Orice echipa poate pune probleme Stelei, dar asta depinde de modul cum tratam noi meciul. Nu jocul e cel mai important, ci victoria. Dinamo a jucat slab la Constanta, dar a castigat. La Cluj as prefera o atitudine buna si trei puncte", a spus el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.