Cel mai indragit rapsod al romanilor va fi sarbatorit la Antena1. Pentru al doilea an consecutiv, o intreaga editie a "Duminicii in familie" ii va fi dedicata lui Tudor Gheorghe. In editia de duminica a emisiunii, ce va fi difuzata  de la ora 15
Cel mai indragit rapsod al romanilor va fi sarbatorit la Antena1. Pentru al doilea an consecutiv, o intreaga editie a "Duminicii in familie" ii va fi dedicata lui Tudor Gheorghe. In editia de duminica a emisiunii, ce va fi difuzata de la ora 15.30, talentatul oltean, deopotriva interpret si compozitor, va canta live, acompaniat de orchestra si taraf, muzica populara, dar si cantece care ne aduc aminte de Bucurestiul de altadata (precum "Tango" sau "Parfum de femeie"). Prieteni vechi sau colegi de breasla ii vor fi aproape intr-o editie aniversara plina de voie buna, cu muzica de calitate si cu artisti autentici. Naistul Gheorghe Zamfir, cantaretul de muzica populara Ioan Bocsa sau Dumitru Zamfira, din ansamblul "Ciocarlia", cu fluierul lui fermecat, vor interpreta live alaturi de Tudor Gheorghe cantece de suflet ale romanilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.