Alegerea mobilierului reflecta personalitatea proprietarului locuintei si corespunde dorintei acestuia de a crea o ambianta cat mai placuta si de a da spatiului o nota de eleganta individualitate. Modul in care este mobilata o locuinta poate genera u
Alegerea mobilierului reflecta personalitatea proprietarului locuintei si corespunde dorintei acestuia de a crea o ambianta cat mai placuta si de a da spatiului o nota de eleganta individualitate. Modul in care este mobilata o locuinta poate genera un nou stil de viata, un stil in care, dincolo de agitatia cotidiana, sa se regaseasca linistea, pacea si calmul, ca rezultat al imbinarii elegantei, uniformitatii si simplitatii cu texturi si culori care determina o stare de armonie totala.Omnitech este importatorul exclusiv al marcii BerloniOmnitech Trading este importatorul marcilor Berloni, Marazzi, Cristina. Omnitech Trading este o companie importatoare de mobila italiana si ofera o gama variata de produse, incepand de la dormitoare, livinguri, birouri, bucatarii, si ajungand la accesorii. "Compania noastra ofera o mobilare completa, de la A al Z, oferind clientilor mobila pentru decorarea oricarei incaperi", ne-a declarat Costin Georgescu.
Berloni, companie italiana, producatoare de mobila, ofera un nou concept de realizare a decorarii caminului, utilizand ultimele tendinte in domeniul mobilei, astfel stilul greoi, masiv este inlocuit de stilul minimalist simplu, predominand liniile drepte, simple. "Cadrul echilibrat este datorat cromaticii placute si relaxante, iar scopul este confortul si utilitatea, oferite de piesele de mobilier", a spus Costin Georgescu.
Catalogul de colectii al companiei include 50 de modelede bucatarii, intr-o diversitate de culori - 300 de nuante, cu 5 tipuri de accesorii - blaturi ignifuge si hidrofuge, geamuri securizante. Pentru dormitoare si canapele, Berloni ofera peste 400 de modele de tesaturi si 3 categorii de piele.Pretul pentru o bucatarie incepe de la 1.500 euroIn ceea ce priveste preturile, o bucatarie pentru 3 metri liniari porneste de la 1.500 euro, iar pretul pentru un living incepe de la 3.500-4.000 euro, in timp ce pentru un dormitor complet, pretul incepe de la 4.800 euro.
Locuinta de azi este mai mult decat un loc unde vii sa te odihnesti si sa te relaxezi dupa o zi stresanta de munca, este o extensie a personalitatii fiecaruia si un adevarat refugiu. Prin urmare, este foarte important ca mobilierul sa fie racordat propriului stil de viata si sa corespunda gusturilor si preferintelor individuale. "Inainte de a investi in bunuri de felul mobilei, destul de scumpe, dar cu folosinta indelungata, trebuie sa analizezi cu atentie ceea ce cumperi. Nimic nu este mai rau decat sa te trezesti in casa cu o piesa de mobilier, de care nu esti foarte incantat, dar pe care ai cumparat-o, stimulat, eventual, de o reducere de pret", afirma Costin Georgescu.Culorile deschise si lucioase sunt in tendinteIn functie de preferintele clientilor, Georgescu a precizat ca " in tendinte sunt teak-ul si culorile deschise si lucioase. Se poarta in special combinatia alb cu teak, dar ramane inca destul de cautat si contrastul alb-negru, in diferite combinatii. De asemenea, se poara si diferentele de texturi, de la materiale foarte fine, pana la cele usor rigide". Potrivit lui Costin Georgescu, cercurile perfecte, curbele simple si unghiurile drepte sunt formele preferate, totul trebuie sa para produs in masa, usor repetabil.
Noile tendinte decorative impun spatii largi, mobilier de forme geometrice simple, in culori primare solide, evitand transparente sau nuante prea subtile, o abundenta de lumina, atat naturala, cat si artificiala.Omnitech Trading SA este prezenta in Romania din 1990Cu o experienta de peste patru decenii in productia de mobilier de bucatarie, Berloni acopera intreaga gama de mobilier necesara mobilarii unei case.
Berloni Italia si-a consolidat in ultimii ani prezenta pe piata internationala, avand in prezent o puternica infrastructura de importatori si distribuitori autorizati, in peste 50 de tari din intreaga lume. In Romania, incepand din anul 1994, distribuitorul exclusiv al marcii Berloni este Omnitech Trading SA.
Gama de produse Berloni este facuta cunoscuta publicului prin showroom-ul Berloni din Bucuresti, din zona Unirii. In showroom-ul, care are o suprafata de aproximativ 600 mp, s-a investit peste 1,6 milioane euro. In cadrul celor 26 de interioare ale showroom-ului, sunt prezentate solutii de amenajare pentru bucatarii, dormitoare, livinguri si camere de copii. Omnitech Trading AG a fost infiintata in urma cu 30 de ani, in Elvetia, urmand sa devina o prezenta activa in Romania inca din anul 1990, odata cu infiintarea Omnitech Trading SA. Obiectivul companiei este extinderea la nivel national, urmand ca in viitor sa abordeze dezvoltatorii din marile orase - Constanta, Timisoara, unde este deja prezenta cu magazine proprii. Omnitech Trading este partenerul si reprezentantul unor producatori de marca, ca de exemplu Berloni (mobilier italian), Marazzi (ceramica), Cristina (baterii de baie si bucatarie), Hatria, Capannoli (accesorii de baie), Gisowatt,(echipamente profesionale pentru curatenie), AL-ko (echipamente de gradinarit).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.