Acum catva timp, o colega de redactie mi-a spus ca are un var care a luat-o pe ogoare si araturi asa de rau ca a ajuns sa comunice cu ingerii. Daca ar fi fost doar capiala personala a omului nu m-ar fi interesat prea tare, dar am aflat ca o face in m
Acum catva timp, o colega de redactie mi-a spus ca are un var care a luat-o pe ogoare si araturi asa de rau ca a ajuns sa comunice cu ingerii. Daca ar fi fost doar capiala personala a omului nu m-ar fi interesat prea tare, dar am aflat ca o face in mod organizat, intr-o chestie care se cheama Crimson Cercle (asta e o asociatie de entitati pozitive din cer) si e importata hat, din America.


Cand eram copil, ma cam enervau ingerii. Bunica mea ma obliga sa spun in fiecare seara "Inger, ingerasul meu" (in varianta sibiana suna, nu stiu de ce, "ingerelul") si, daca incurcam versurile, ma altoia dupa ceafa. Am trecut peste acest parti-pris si m-am apucat sa amusinez urmele inaripatilor "made in USA" transplantati in Romania.
Hopa, Hoppe. Geoffrey Hoppe este un fost businessman din Colorado, care prin 1997, in timp ce se dadea cu un avion, a inceput sa vada voci. I-a vorbit fix ingerul Tobias, care i-a spus ca trebuie sa-si tina o promisiune facuta dintr-o viata anterioara, adica sa constientizeze ingerii umani de divinitatea lor. Cum lui Mr. Hoppe nu-i mergeau chiar stralucit afacerile, s-a gandit sa se reorienteze profesional, dupa ce s-a sfatuit cu sotia iubitoare. A proclamat ca Tobias s-a canalizat in el si a inceput sa dea pe goarna comunicate divine. Si ingerul a fost la un moment dat om, ba chiar a avut o existenta tragica. Cica ar fi fost evreu si ar fi orbit in timp ce incinera cadavre, fiindca i-a sarit niste gainat de vrabie, incins, in ochi (pentru cine nu crede, se poate consulta site-ul oficial al Crimson Cercle - Romania). Cert e ca a scris si o parte din Vechiul Testament, care a fost cenzurata mai tarziu de rauvoitori. Experienta umana l-a ajutat pe Tobias sa ne cunoasca mai bine, asa ca, acum da, prin intermediul lui Geoffrey, sfaturi despre afaceri, sex, Atlantida, cariera, respiratie sanatoasa. Cum-necum, Hoppe a prins in SUA, a convins oaresce ipochimeni ca-s ingeri, a vandut CD-uri si carti cu panseurile sale, ba chiar a organizat o droaie de work-shop-uri de trei zile cu sute de participanti, taxati judicios cu sume intre 350 si 500 de dolari. A inregistrat o firma, Crimson Cercle Company, care se ocupa cu vandut intelepciune ingereasca. S-a gandit sa se extinda si-n alte tari, printre care si Romania.


SAORMA ROMÃ…NEASCÃ…. La noi, unde sunt codrii verzi de brad, ingerul Tobias se simte bine. Vine de cativa ani aici in fiecare luna, mai si face work-shop-uri cu discount (costa intre 30 si 100 de dolari), fiindca, deh, e tara ceva mai saraca si pe o piata deja plina de samani si magistri spirituali de toate sorturile trebuie sa faci sacrificii ca sa te impui. Si in spatiul nostru s-a incropit o familie de ingeri, pe limba personala a lui Tobias, o Shaumbra. Care Shaumbra ar trebui sa ajute la trezirea Shaun, adicatelea "o conectare energetica si o reflexie de constienta". Poliloghia asta m-a dus cu gandul la o mare saorma plina cu fragmente de zburatoare angelice, limba de lemn si alte ingrediente la fel de atractive. Am reusit sa iau contact, dupa cateva incercari, cu arhanghelua€™ Florin Mandiuc si am hotarat sa ne vedem la o carciuma din proximitatea redactiei Jurnalului. Am gasit un june cu coada, care rodea o bere. Mi-a intins o carte de vizita naucitoare, pe care scria ca e "dream-walker" si "ascension-transition facilitator". A inceput sa spuna ca la baza e DTP-ist, dar, din cand in cand, ca dream-walker, asigura asistenta, dupa vechi traditii ale indienilor nord-americani celor care vor sa aiba copii, sa-si schimbe meseria, mobila sau sa modifice ceva la viata lor. Cica trebuie sa primeasca ceva in schimbul sfaturilor pretioase, fiindca altfel energiile nu functioneaza pe motiv ca nu esti dispus sa faci nici un sacrificiu pentru intrarea in randul ingerilor. Cica a intrat pe felie cu Crimson Cercle in urma cu vreo doi ani, pe net. De atunci s-a perfectionat, participand la "channelling", cursurile pe care le tine in spatiul virtual, luna de luna, Tobias-Hoppe in persoana. S-a ambalat putin cand mi-a vorbit despre imensul succes al cursurilor tinute in Romania de Tobias, unde vin peste o suta de oameni. Conform estimarilor lui, la noi sunt cam sase sute de simpatizanti ai Crimson Cercle. Peste stimabilul Florin, ca importanta in reteaua romaneasca a domnului Hoppe, sunt doua cucoane, care s-au adapat direct la intelepciunea maestrului si au devenit "profesori autorizati", Silvia Marin si Lucieta Gavrila.


SEXUa€™ INGERILOR. Fac o mica intrerupere din povestirea despre intalnirea cu Florin, fiindca, odata ajuns la redactie, am accesat site-ul doamnei Lucieta Gavril. Asa am aflat ca ingerii astia au si activitati sexuale, ba chiar niste tehnici ale naibii predate in cursul "Tobias Sexuals Energies School" pe care Lucieta e autorizata sa le impartaseasca publicului platitor. Daca te arunci la asa ceva, te luminezi brusc si afli "cum au fost create blocajele din viata ta prin energia sexuala" si "cum sa transformi Energia Sexuala intr-o inalta experienta spirituala traita cu tine insuti sau cu un partener". Nu se precizeaza daca distinsa domnita te si deblocheaza, iar chestia cu "tine insuti" suna a indemn discret la masturbare. Pe site sunt trecute si niste ziceri ale unor absolventi, printre care si una comun-apoteotica: "Viata mea nu va fi niciodata aceeasi!". Asta mi-a adus aminte de un negustor ambulant care a incercat sa-i vanda maica-mii un mop, zicandu-i: "Viata dumneavoastra o sa fie mult mai usoara si frumoasa, daca-l cumparati!"


TAVERNA VESELÃ…. Reintorcandu-ne la carciuma unde imi explica lucruri Florin, trebuie sa amintesc faptul ca omul nostru fuma si se formase un halou care parea o aureola usor deformata. Imi zicea ca nu exista iad, dar ca e nasol daca te reincarnezi succesiv in mai multe vieti pamantene. In cazul asta esti obosit, amnezic, te apuca pandaliile, ca si cum n-ai fi dormit cateva zile la rand. Cel mai bine e, dupa ce dai coltul, sa te duci intr-un concediu intr-o dimensiune neterestra. Tobias, care e si un fel de tour-operator post-deces, poate aranja asta. Deja ma inveselisem, gandindu-ma ca eu am fost in viata trecuta extraterestru, fiindca nu aveam simtomele de mai sus si nici nu am cotizat pentru asta la Crimson Cercle. A mai spus ca Joshua, o interfata a lui Iisus e prezenta si in dimensiunea actuala si ceva despre Apocalipsa, care o sa vina la un moment dat, daca asa vor oamenii. Cand combatea mai cu foc, a fost sunat, probabil, de o divinitate mai mare-n grad si a spus: "Vin imediat!". Am dat noroc si Florin a zburat. Considerand probabil ca trebuia sa ma coste ceva faptul ca am acumulat informatii despre logica si cunoasterea ingereasca, a uitat sa plateasca berea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.