Royal Dutch Shell Plc anunta scaderea cu 8% a profitului net obtinut in al treilea trimestru din 2007, pana la 6,392 mld. dolari, din cauza reducerii marjelor de productie si rafinare a petrolului si a gazelor naturale, relateaza Reuters, citat de Ne
Royal Dutch Shell Plc anunta scaderea cu 8% a profitului net obtinut in al treilea trimestru din 2007, pana la 6,392 mld. dolari, din cauza reducerii marjelor de productie si rafinare a petrolului si a gazelor naturale, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Shell a precizat, intr-un comunicat emis ieri, ca profitul net include un castig exceptional de 265 mil. dolari, calculat prin excluderea modificarilor valorii stocurilor.
Profitul net obtinut din activitatea de baza se ridica la 6,127 mld. dolari, depasind media estimarilor analistilor chestionati de Reuters, care mizau pe un rezultat de 5,52 mld. dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.